Te doare?

te doare

Viața noastră e o fugă. Iar noi suntem, bineînțeles, întotdeauna pe fugă. Fugim de noi, fugim de ceilalți și în final ne revenim încercând să fugim spre noi sau înapoi la noi. Dar viața ne surprinde, ne face cu mâna zâmbind și pare că ne spune ”E prea târziu acum.” Pentru că da, există momente când uneori e cu adevărat târziu.

Nu știu când ajungem să ne trezim cu adevărat la realitate. Cred că atunci când rămânem singuri, când pierdem pe cineva sau când pierdem tot. Dar când o facem e dureros, atât de dureros că pare…incredibil.

Doare. Doare rău și ai impresia că nu o să treacă niciodată, că durerea asta nenorocită crește cu fiecare zi care trece, că te mănâncă pe dinăuntru și că o să te macine atât de rău încât o să mori în somn. O să mori și nici măcar nu o să știi. Doare, iar alcoolul nu poate să-ți amorțească sufletul și mintea căci e prea slab. Doare atât de tare încât urlă carnea pe tine, sângele-ți clocotește și inima îți e turbată. Te arde pe dinăuntru și te rogi să plouă odată și în tine ca să o stingă.

Dar uite că timpul trece, din fericire, și durerea trece și ea. Trece pentru că te obișnuiești cu ea, devine parte din tine, e a ta. Durerea asta ești de fapt tu. Apoi nu o mai sesizezi, deși e tot acolo. Apoi crezi că a dispărut. Și dispare.

Te mai doare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s